MónTerrassa
Denuncien una estafa amb números premiats de la Loteria de Nadal
  • CA

La polèmica per una estafa d’un número premiat de la Loteria de Nadal ha arribat al barri de Can Boada de Terrassa. Veïns i veïnes de la zona no han pogut cobrar el premi del número de la loteria de Nadal 86.744, premiat amb 100 euros al dècim, que va vendre l’Associació de Veïns Grups Gibraltar-Lluís Companys i del qual alguns comerciants van fer participacions, segons informa Diari de Terrassa.

El dilluns a la tarda es va dur a terme una reunió amb els veïns i comerciants del sector de Lluís Companys afectats per les irregularitats detectades en la gestió del número de loteria, on l’entitat va denunciar que els diners que es van ingressar per la venda dels dècims i de les participacions han desaparegut dels comptes. L’administració de loteria va comunicar el passat 21 de desembre que no s’havien pagat els dècims del número 86.744 reservats, i quan els responsables de l’entitat van mirar els comptes corrents, van descobrir que estaven a zero.

La junta de l’associació va pagar a l’administració els dècims amb diners de les seves butxaques, però han descobert que s’han venut més participacions que dècims premiats, el que es tradueix en que els diners cobrats pel premi no coincideixen amb la loteria venuda. El diari informa que sembla ser que un membre de l’antiga direcció estaria darrere les irregularitats: aquest hauria venut els dècims amb l’esperança que no toqués i no sortís a la llum l’estafa, però el número va sortir premiat i ara s’han destapat les irregularitats.

En la reunió, molts comerços del barri que han venut participacions van expressar que reben els clients demanant explicacions i el cobrament del premi. La junta va manifestar la voluntat de pagar la loteria als afectat i poder-ho fer en el termini de dos mesos, i és per això que busca ara finançament per fer front a l’abonament dels premis. També han informat que divendres s’obrirà una llista que incorporarà els afectats de cara a l’abonament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa