MónTerrassa
Denunciades 120 persones per incomplir el Decret d’Alarma
  • CA

La Policia Municipal ha realitzat 120 denúncies des del passat dia 8 d’abril per incompliment de les mesures establertes al Reial Decret d’Estat d’Alarma en diverses actuacions desenvolupades aquests dies. Així, el dia 8 es van denunciar a 39 persones, 31 el dia 9, i 50 ahir divendres 10 d’abril. Aquestes persones van ser denunciades perquè no van poder justificar davant la Policia Municipal un motiu vàlid per trobar-se a la via pública, incomplint així la instrucció.

A les 15.36 h de dimecres, el 112 informa d’un accident de trànsit a la confluència dels carrers d’Antoninus Pius i Arquímedes, amb un vehicle bolcat. Unitats d’emergències i patrulles de la Policia Municipal hi van fer acte de presència, confirmant que un dels vehicles no havia respectat el llum vermell que regula la cruïlla. Els agents que realitzen l’informe tècnic d’accident informen també que una façana particular va quedar afectada així com un senyal vertical de circulació.

El mateix dia, també es rep l’avís d’un incendi en un habitatge del carrer de Roma, a l’alçada del carrer de Sant Carles. Dues unitats de la Policia Municipal desplaçades al lloc informen que els Bombers ja hi estan actuant, a més d’una ambulància que atén a una persona per inhalació de fum, però no sent necessari el seu trasllat a cap centre sanitari. Segons sembla l’incendi, sufocat per Bombers, s’havia originat a la campana extractora de la cuina de l’habitatge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa