MónTerrassa
Demanen ajuda per trobar la gossa Lola
  • CA

A principis del mes de setembre, la gossa Lola es va perdre. L’animal s’havia escapat i no ha tornat a casa. Els fets van passar a la zona dels muncipis de Calldetenes i Sant Julià, a la comarca d’Osona. En el moment que va desaparèixer no duia posat l’arnés ni tampoc el collar identificatiu. Sí que porta microxip. Des d’aleshores, els propietaris de l’animal van iniciar una recerca intensa per les rodalies però no hi ha hagut sort. “És espantadissa i gens agressiva” explica la Mireia que subratlla que la persona que la trobi serà “gratificada”. La recerca s’ha fet expansiva a les xarxes socials, on des del perfil de @mirexblood es demana ajuda a la ciutadania per recuperar-la.

Després de dies sense saber-ne cap notícia, aquesta setmana els ha arribat la informació a través d’un missatge deixat a la Plataforma Gossos Terrassa en què un home informava que havia vist un animal atrapat a la riera de Les Arenes, a l’avinguda del Vallès. Havia intentat rescatar-lo però no ho havia aconseguit.

Per la fotografia que penjava podia ser la Lola. També algunes informacions deien que s’havia vist el mateix animal voltant pel barri de Can Palet. Malgrat que hi ha diverses persones del fòrum que s’han mobilitzat per localitzar el lloc on s’havia vist no hi ha hagut sort i la persona que va penjar el post no respon als missatges.

Sí que l’opció que sigui ella és remota, tenint en compte que es va perdre la comarca d’Osona seria a molts quilòmetres de distància. Tanmateix, per la quantitat de dies que han passat des de l’última vegada i perquè l’esperança és l’últim que es perd, la família de la Lola demana als terrassencs que si la veuen o en tenen alguna informació es posin en contacte amb ells a través d’aquests telèfon mòbils: 696 352 386, 606 80 23 56 o bé al 660 61 91 34.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa