MónTerrassa
El Consell Comarcal, contra de qualsevol expressió de violència LGTBI-fòbica
  • CA

El Ple del Consell Comarcal ha aprovat una declaració en contra de qualsevol expressió de violència LGTBI-fòbica i a favor de la convivència, arran dels incidents produïts en diferents municipis de la comarca els darrers dies.

DECLARACIÓ DEL PLE DEL CONSELL COMARCAL DEL VALLÈS OCCIDENTAL EN CONTRA DE QUALSEVOL EXPRESSIÓ DE VIOLÈNCIA LBGTBI-FÒBICA I A FAVOR DE LA CONVIVÈNCIA

Els darrers dies s’han produït diferents situacions de violència a la nostra comarca, algunes amb clares motivacions LGTBI-fòbiques. Aquestes situacions s’han donat en espais de lleure de l’espai públic, en un moment on la societat està especialment commocionada pels fets ocorreguts a Galícia que han provocat la mort del jove Samuel, víctima de l’homofòbia. 

Davant els fets ocorreguts, el Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental vol manifestar el seu enèrgic rebuig a qualsevol tipus de violència i, en especial, a les violències LGTBI-fòbiques. 

El Consell Comarcal vol denunciar qualsevol conducta derivada del masclisme i el rebuig frontal a les conductes derivades de la LGTBI-fòbia. Unes conductes contra les llibertats i que no respecten els drets de les persones. Hem de dir prou a les bromes, els insults i l’odi, i respondre amb contundència a qualsevol d’aquestes conductes i a qualsevol tipus de violència. 

També volem expressar el nostre condol a les companyes i la família del jove Samuel, així com de la resta de víctimes de la violència I mostrar el suport més ferm a les famílies de les persones afectades que viuen amb por i temor aquestes accions violentes. Rebutgem la cultura de la por, volem que totes ens puguem sentir segures de caminar, de viure, de gaudir de l’espai públic, de les festes majors i de qualsevol moment.  

Així mateix, el plenari del Consell Comarcal del Vallès Occidental es compromet a seguir treballant per la bona convivència, el respecte envers la diversitat de cossos, dexperiències i de vides, perquè totes puguin esdevenir lliures i segures, per una societat lliure d’agressions i de comportaments sexistes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa