MónTerrassa
Dansa i circ aquest Nadal a Terrassa
  • CA
Circ de l'any
Circ de l’any | Centre Cultural

!--akiadsense-->

Aquest Nadal no faltaran les ofertes de circ i dansa a Terrassa. Un gran espectacle de dansa i un de circ. Per fer cultura aquestes festes.

Dansa familiar: El Trencanous

11 i 12 de gener

18 h Centre Cultural Terrassa

Preu: 12-18 €

Ballet de Barcelona

Quan el rellotge marca les dotze la nit de Reis, la Clara, una valenta i atrevida jove, lluita entre soldats de joguina i ratolins entremaliats. Junt amb el seu Trencanous, viatja a un meravellós món ple de màgia i de fantasia, on troba la seva força interior que desconeixia que tenia.Aquesta producció, amb diverses col·laboracions com l’ Esbart Dansaire de Rubí, la Fundació FUPAR, el Jove Ballet de Catalunya i la Colla Castellers de Sarrià, és sens dubte un dels plaers més dolços de la temporada nadalenca. El Ballet de Barcelona és la companyia sota la direcció de Carlos Renedo (Barcelona) i Chase Johnsey (Florida), ballarins tots dos amb una llarga trajectòria en el món de la dansa. Neix com a referent internacional, on els seus integrants de catorze nacionalitats diferents, destaquen per la seva versatilitat.

Circ

Circ de l’Any

Dissabte 28 desembre

Associació Tub d’assaig 7.70

19 h Centre Cultural Terrassa

Preu: 12 €

De la mà del gran pallasso Sabanni, Tub d’Assaig ha preparat un espectacle únic i irrepetible on podreu gaudir d’algunes de les disciplines més arriscades del món del circ com corda llisa, portés acrobàtics, bàscula petita, roda cyr i bicicleta acrobàtica. Un esdeveniment únic, creat per l’ocasió, i amb una única funció que no es tornarà a repetir

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa