MónTerrassa
Dani Martín, sincer amb els fans: “Tinc molts complexos perquè mai no m’ha agradat el meu cos”

Dani Martín ha fet un exercici d’acceptació i transparència que reflecteix en les últimes publicacions que ha fet a Instagram. El cantant no vol ocultar les seves imperfeccions i els seus traumes i és per això que opta per compartir-ho tot amb els seguidors. Què li preocupa? Si aquests últims dies parlava de la malaltia cutània que pateix, ara s’ha sincerat sobre el complex físic que arrossega des de fa molts anys.

“Avui em ve de gust explicar-vos que tota la meva vida he estat ple de complexos. Mai no m’ha agradat el meu cos, especialment el meu pit. M’he jutjat sempre i m’he exigit al màxim. Sóc imperfecte, sóc això i avui m’agrada. Molta gent creurà “però aquest que ho té tot com pot tenir complexos?”. Doncs els he tingut i els segueixo tenint, cada vegada menys”, comença en un post ple de sinceritat.

“Em venia de gust ensenyar-vos els meus pitets de cabreta, així els he anomenat jo sempre. Instagram, per què censureu els pits de les noies i els meus no? Visca les persones i que siguin com volen ser i com són. Un petó, zero moralitat simplista. Em surt del cor ensenyar això! Salut i amor a tots i totes”, afegeix l’exlíder d’El Canto del Loco.

Un sentiment i uns complexos amb el que es poden sentir identificats molts dels seus fans. Molts d’ells, de fet, han omplert la publicació de missatges d’agraïment cap al cantant per mostrar aquesta faceta més vulnerable de la seva personalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa