MónTerrassa
DADES | El CAP Oest bat el rècord de positius en un sol dia
  • CA
Dades PCR a Terrassa

!--akiadsense-->

Les darreres dades sobre la situació sanitària a Terrassa, facilitades per l’Ajuntament, no són positives. En els dos darrers dies en què es disposen ja dades definitives s’ha produït un increment notable del nombre de casos diagnosticats amb PCR de Covid-19. Així, aquest dimecres passat es van registrar 43 casos nous mentre que dijous la xifra s’elevava fins als 54. Això ha provocat que augmentés també l’índex de risc de rebrot que passa dels 210 al 223 (qualificat de molt alt).

L’Ajuntament ha facilitat també les dades de nous contagis desglossats per ABS o centres d’atenció primària. A les gràfiques es poden veure ja els primers dies del mes de setembre. Sant Llàtzer i Est mostren una “estabilitat” i similitud en les xifres, com també el CAP Rambla mentre que Antoni Creus sembla que malgrat que continua sumant positius, el petit rebrot ja s’ha controlat.

Terrassa Nord segueix amb les seves pujades i baixades, i en aquests moments és la tercera àrea de la ciutat amb un índex d’infectats més preocupant. Per davant té el CAP Sud que tot i no arribar als nivells dels darrers dies d’agost continua amb una detecció de nous casos més elevada del que era habitual fins ara. Tanmateix, és al CAP Oest on hi ha hagut el pic més important amb més de 25 persones que han donat positiu per PCR, es tracta d’una pujada de rècord: és la més gran detectada en un mateix CAP durant aquest estiu, en segon lloc hi hauria un pic de 23 positius al Sant Llàtzer- i a més es troba en un centre d’atenció primària on el màxim havia estat fins ara el dia 21 d’agost amb una mica més de 10 positius.

Dades per ABS

!--akiadsense-->

Dades per ABS

!--akiadsense-->

Dades per ABS

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa