MónTerrassa
El curs escolar a Terrassa s’inicia amb una “Ruta Futbolística”
  • CA
El curs escolar a Terrassa s'inicia amb una Ruta Futbolística
El curs escolar a Terrassa s’inicia amb una Ruta Futbolística | A.T.

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat del director dels Serveis Territorials d’Educació, Jesús Viñas; i del president del Terrassa FC, Jordi Cuesta; ha fet l’obertura de la Jornada d’Inici del Curs 2019-2020 que ha tingut lloc a l’Estadi Olímpic de Terrassa aquest matí.

A l’acte també hi han assistit la regidora d’Educació, Teresa Ciurana, i el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno. La Jornada s’ha iniciat amb la ponència “La pràctica del futbol femení a tot Europa i a Terrassa en particular”, a càrrec d’Irene Trullàs i Pep Simó, professors de la UPC i autors de l’estudi FUTFEM de la UPC. Seguidament, Paula Boza, jugadora del primer equip del Terrassa FC i autora del llibre “El meu club de futbol”, ha ofert la xerrada “Una mirada en femení”. T

ot i totes les assistents, han acabat la jornada amb una “Ruta Futbolística” per les instal·lacions del Terrassa FC, per conèixer les instal·lacions, assistir a una xerrada tècnica sobre futbol formatiu i del primer equip, i la realització d’exercicis pràctics al terreny de joc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa