MónTerrassa
La CUP Terrassa llança la campanya per recuperar 5 sobiranies
CUP Terrassa
CUP Terrassa | captura

!--akiadsense-->

La CUP celebrarà demà una Trobada Oberta a la ciutadania de Terrassa, amb la que encetarà l’sprint final d’aquesta legislatura i “establirà les prioritats de cara a aconseguir la seva transformació social”. Els cupaires es reuniran a la Biblioteca Central de Terrassa (Passeig de les Lletres), des d’on llançaran les 5 taules temàtiques de debat mitjançant les quals pretenen estructurar una aposta municipalista per a la ciutat.

Aquestes taules tindran com a objectiu inicial prioritzar necessitats i mancances, per després poder elaborar una proposta de transformació global de la ciutat. L’objectiu dels anticapitalistes consisteix “a no limitar-se a preparar una mena de ‘pack’ de mesures urgents per fer-hi front; sinó a establir les causes que provoquen dita situació i les eines que tenim per revertir-la d’arrel. Es trencarà així la dinàmica de les administracions de posar-hi pedaços i caure en les iniciatives de curt termini, a fi d’establir les sobiranies que pertoca recuperar per al control ciutadà. I no només la sobirania nacional, sinó totes les sobiranies que ens pertoquen (residencial, alimentària, cultural, energètica, reproductiva, sanitària, etc. Segueix així la línia marcada pel conjunt de l’Esquerra Independentista, sota la campanya “Per canviar-ho tot”.”

Segons Rosa Camps, una de les promotores de la Trobada, “les militants de la CUP volem posar la nostra experiència (amb encerts i errades) al servei d’una nova proposta per a la ciutat”. Camps segueix: “Per això et volem convidar a participar d’una gran trobada, oberta a tothom que simpatitzi amb les idees anticapitalistes, per debatre sobre quina Terrassa volem i com volem fer-la possible”.

Nou comentari

Comparteix