MónTerrassa
Marc Ribas continuarà sent el rei del “Joc de cartes”
  • CA

El mediàtic cuiner Marc Ribas continuarà al capdavant d’una nova temporada del programa “Joc de cartes” de Televisió de Catalunya. Serà la cinquena temporada que el xef de Terrassa recorrerà els restaurants del país a la recerca dels millors plats. El programa inclourà algunes novetats, per fer-lo més atractiu i diferent.

Una de les més importants és l’aparició d’una nova categoria puntuable: el vi. Així ho va explicar el mateix Ribas en l’acte de presentació de la nova temporada de TV3, en què va informar que “tindrem vins i caves catalans” gràcies a mantenir l’acord -ja present en la temporada anterior- amb l’Institut Català de la Vinya i el Vi. D’aquesta manera es vol reforçar la promoció del sector vitícola, fent que sigui un element més de la valoració final i que pugui acabar decantant el premi cap a un dels restaurants participants.

A més, “Jocs de cartes” també prepara nous programes temàtics amb productes locals i nous territoris. De fet, el programa no s’ha aturat ni tan sols a l’estiu, ja que Ribas va aprofitar per, dalt de la moto, anar resseguint diverses poblacions o regions -com Roses, Cadaqués, Blanes o la Barceloneta- més estiuenques per descobrir àpats típics. L’estrena de la cinquena temporada, produïda per Magnolia TV (Banijay Iberia), tindrà lloc el pròxim dimecres 29 de setembre i mantindrà, això sí el mateix format: els propietaris de cada restaurant són els jutges i han de valorar la competència, mentre que Marc Ribas té el vot decisiu per determinar quin restaurant és el millor dels quatre.

Ribas també el podrem veure diàriament al programa “Cuines” de TV3. I abans d’arribar a la televisió, va treballar als fogons de restaurants com Vitrium, Can Ferran, Capritx o Matís. Els dos últims amb estrella Michelin. També treballa al seu restaurant, La Taberna del Ciri, ubicat a Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa