MónTerrassa
C’s veu una masia Els Bellots deixada de la mà de Déu
  • CA

El regidor del grup municipal Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, David Aguinaga, ha anunciat que en la propera Junta de Portaveu la formació taronja instarà al ‘Àrea de Cultura, Comerç i Innovació’ a “elaborar un pla de millores i condicionament de la Masia Els Bellots”.

Aguinaga ha manifestat que aquest espai públic ha de disposar d’instal·lacions adaptades per a l’emmagatzematge i desenvolupament de les activitats per part de les entitats culturals. De la mateixa manera, el regidor de Cs Terrassa ha remarcat que, amb una estratègia més global, es tingui en compte “el condicionament d’espais propis perquè entitats vinculades a grups de cultura popular tradicional disposin d’espais habilitats”.

Diu que a la Masia Els Bellots “els serveis no estan en condicions, abunden les humitats, els envans estan esquerdats” i, sobretot, les seves instal·lacions “no estan habilitades perquè noves entitats que van naixent puguin fer un ús adequat”. Per tot això, “és moment d’iniciar un nou condicionament i emprendre una sèrie de mesures per millorar aquest espai”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa