MónTerrassa
Crida “urgent” a donar mantes i roba per abrigar els animals del CAAD

Els voluntaris del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa fan una crida “urgent” a la ciutadania a donar mantes i roba d’abric per als gossos i gats que es troben a les instal·lacions. Amb l’arribada de les baixes temperatures, els animals que es troben a la protectora pateixen especialment i per aquest motiu es fa una petició d’ajuda perquè s’aportin mantes, edredons i abrics que ja no s’utilitzin per poder protegir-los al millor que es pugui.

“Els gossos i gats del CAAD no tenen una llar ni una família, però els podem ajudar a passar un hivern més calentons”, subratllen els organitzadors de la campanya, que insten a aportar abrics utilitzats o a comprar-ne, sempre que no tinguin cremallera ni botons, i sense mànigues ni velcros. Especialment indicats aquells que siguin de talla entre 50 i 70 centímetres (de llargària) i amb forro polar. Estem parlant d’abrics aptes per a gossos i gats, que els serveix per mantenir l’escalfor corporal i superar el fred i, també, la humitat.

Així doncs, les persones que vulguin col·laborar aportant material d’abric poden fer-ho aprofitant els sis punts de recollida. Es troben ubicats a: Hortijardí, al carrer Maria Auxiliadora, 191, local 1, al barri de La Maurina; al Centre Cultural El Social, carrer de la Font Vella, 40, al barri Centre; a Moreno112, al carrer Doctor Calsina, 306, al barri de Sant Pere Nord; a la Farmàcia Les Arenes, del carrer Tibidabo, 19, al barri de Les Arenes-La Grípia-Can Montllor; i també a l’establiment Bestioles, del carrer Pablo Iglesias, 49, al barri de Roc Blanc. Per més informació es pot consultar el perfil d’Instagram @protectoraterrassa o també al perfil de Facebook de Protectora d’Animals CAAD Terrassa – Voluntaris.

Recordem que aquest any s’ha iniciat també una campanya de recerca de famílies d’acollida temporal d’animals. Impulsada des de la regidoria de Benestar Animal, pretén que durant el període de més fred de l’any, els animals puguin tenir un refugi més còmode i protegit de les baixes temperatures.

S'han cobert les gàbies amb mantes per evitar que hi passi tant el fred
L’any passat es van cobrir les gàbies amb mantes per evitar que hi passi tant el fred | CAAD

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa