MónTerrassa
Crida del Consorci Sanitari de Terrassa per aportar fons contra el Covid-19
  • CA
Una treballadora del CST
Una treballadora del CST | CST

!--akiadsense-->

Tota ajuda és poca. Malgrat que desenes d’empreses i ciutadans estan realitzant tasques de voluntariat per ajudar a confeccionar material que protegeixi els professionals sanitaris del coronavirus, no n’hi ha prou. Els recursos materials es gasten a una velocitat exagerada, i com més dies dura la pandèmia, l’esforç humà que s’està realitzant des dels centres hospitalaris arriba al límit.

Per tot plegat, des del Consorci Sanitari de Terrassa han decidit que cal fer un pas més. “Els professionals del CST estem compromesos, com sempre, a oferir la millor atenció als pacients, a les seves famílies, i també a tenir cura dels treballadors que els atenen”, subratllen i afirmen que “necessitem el teu ajut per poder seguir fent bé la nostra feina i comptar amb els recursos que ens fan falta. La situació requereix que destinem els fons a les prioritats mèdiques que identifiquem”.

Per això s’ha obert un compte bancari per tal que els ciutadans que ho desitgin puguin realitzar una donació o aportació econòmica que revertirà directament en la compra de recursos mèdics i materials per la lluita contra el Covid-19. Des del CST ofereixen dues opcions: o per transfarència bancària o fer una donació amb targeta.

Pots fer la teva donació mitjançant transferència bancària a:

ES60 2100 5000 5402 0024 6142

Indicant a l’opció “concepte”: Covid-19 i el teu número de telèfon.

Fer donació amb targeta de crèdit clicant aquí

Si vols un justificant de la teva donació, un cop feta la transferència, envia’ns un correu-e a [email protected] indicant el teu nom complet, NIF, adreça postal i còpia del rebut bancari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa