MónTerrassa
Crida als veïns de Terrassa a participar en la Marató de donació de sang
Mar Pujol, Maruja Rambla i Albert Orta, en l’acte de presentació de la Marató | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

La regidora de Salut, Maruja Rambla, ha presentat aquest dimarts la Marató de Donació de Sang de Terrassa 2016, juntament amb Maria del Mar Pujol, metgessa adjunta al Banc de Sang i Teixits, i Albert Orta, president de l’Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

La Marató de Sang de Terrassa, organitzada pel Banc de Sang i Teixits amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, tindrà lloc del 20 al 22 d’octubre. Aquells que participin de la jornada solidària al Banc de Sang de Mútua de Terrassa tindran pàrquing i bus gratuït.

Cada dia es necessiten 1.000 donacions a Catalunya. La necessitat de sang és constant i, per tant, també ho han de ser les nostres donacions. Cada dia, tots els hospitals i clíniques de Catalunya necessiten sang o components sanguinis per atendre els seus malalts, ja que la majoria d’intervencions quirúrgiques i molts dels tractaments mèdics requereixen transfusions. La transfusió de sang o dels seus derivats s’ha convertit en una part imprescindible en l’actual assistència sanitària.

Comparteix

Icona de pantalla completa