MónTerrassa
Creu Roja reparteix joguines a més de mil infants de Terrassa
  • CA
Recollida de joguines de Creu Roja | Creu Roja Terrassa

!--akiadsense-->

Creu Roja Joventut ha repartit abans de la Nit Màgica unes 3.575 joguines entre 1.191 infants de 561 famílies que es troben en situació de risc de vulnerabilitat a Terrassa. Un any més, la Campanya de Joguines ha assolit el seu objectiu gràcies a la col·laboració ciutadana i al teixit social, esportiu i empresarial, així com als 65 voluntaris i voluntàries de Creu Roja que hi han participat. Els organitzadors de la campanya es mostren satisfets per haver pogut arribar a totes les necessitats registrades 561 famílies i sobretot perquè el nombre d’infants ha disminuït respecte a l’any anterior que es van haver de distribuir joguines a 1.288 infants, una xifra que disminueix per tercer any consecutiu.

Un total de 9 centres educatius s’han vinculat de diferent forma a la campanya de joguines, ja sigui organitzant xerrades de sensibilització a les seves aules, impulsant recollides de joguines entre l’alumnat o facilitant la participació activa dels i les estudiants com a voluntaris i voluntàries de la campanya (135 joves). Els centres que han col·laborat enguany han estat l’escola Ramon Pont, Enxaneta, Virolai, el Vedruna, el Cim, el Sagrat Cor, el Liceo Egara, el Nicolau Copernic i el Can Roca.

Activitats i entitats implicades

Els 8 esdeveniments que han organitzat entitats i centres esportius de la ciutat han aconseguit recollir 2.735 de les joguines lliurades enguany. Les exhibicions esportives i de ball han estat els principals esdeveniments de recollida de joguines i han estat organitzades per 42nd Street Dance Studio (690 joguines) i Wolf gimnàstic club (155 joguines) el 16 de desembre i Terrassa Sport Dance (580joguines) el 17 de desembre, “Todos con Aleix y Max, contra la Histiocitosis” en va recollir 237 el 2 de desembre amb “Bailando por una Sonrisa”. Cal destacar la participació del món del futbol a la campanya de joguines amb dos torneigs, la 3era edició del Torneig de Reis “Ciutat de Terrassa” organitzat pel CP San Cristóbal el 31 de desembre on es van recollir 215 joguines i el Torneig Solidari “Ciutat de Terrassa i Creu Roja” organitzat pel Terrassa FC el 22, 23 i 24 de desembre i on es van recollir 324 joguines.

Els Supporters Gol Nord van recollir 240 joguines el 17 de desembre a l’estadi olímpic canviant joguines noves per entrades per al partit que jugava el Terrassa FC. L’associació Actua va recollir 268 joguines a la Sala Crespi mitjançant un concert solidari, l’associació de veïns i veïnes de Can Parellada 25 joguines organitzant activitats infantils al barri. La campanya de Diari de Terrassa ha assolit recollir joguines per a 120 infants gràcies a la implicació de part dels seus clients i IMC Toys que ha materialitzat aquest suport en joguines de gran qualitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa