MónTerrassa
Creu Roja recull el fruit dels plats solidaris del restaurant MUN de Terrassa
Marià Gallego (Creu Roja) amb Irene Ruiz (Directora hotel Don Cándido) i Esther Lao (Fundació Manuel Lao Hernández)
Marià Gallego (Creu Roja) amb Irene Ruiz (Directora hotel Don Cándido) i Esther Lao (Fundació Manuel Lao Hernández) | Alba Herrera

!--akiadsense-->

Aquest dijous, va tenir lloc l’acte de lliurament del xec a la Creu Roja de Terrassa per part del restaurant MUN Cuina Evocativa de l’Hotel Don Cándido. Els diners, un total de 1.319 euros que aniran destinats al Rebost, han estat recaptats al llarg del 2017 a través de tres plats solidaris que formen part de la carta del restaurant (un plat d’entrants, un plat de carn i un de peix). A més, es va complementar amb la campanya de Nadal, on MUN també va donar una quantitat fixa (un euro) per cada menú servit. La campanya de col·laboració amb Creu Roja es mantindrà també aquest 2018.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa