MónTerrassa
Creu Roja habilita un transport per a persones amb mobilitat reduïda que vulguin anar a votar
sss

!--akiadsense-->

En les eleccions del proper 14 de febrer Terrassa comptarà amb 60 col·legis electorals i 265 meses. En el cas que qualsevol persona amb mobilitat reduïda vulgui votar presencialment, Creu Roja ofereix un servei gratuït d’acompanyament per a persones vulnerables, que no disposin de familiars o d’altres mitjans que els puguin ajudar i necessitin transport al col·legi electoral durant el dia de la votació per motius de malaltia, discapacitat o mobilitat reduïda. Després se’ls retornarà a casa.

Aquest servei es pot sol·licitar per telèfon trucant al 704 20 22 24 que correspon al Centre d’Operacions de Creu Roja i funciona les 24 hores els 365 dies de l’any. També mitjançant l’adreça de correu electrònic [email protected] La data de termini per sol·licitar el servei de transport serà fins dilluns 8 de febrer (inclòs).

La pandèmia de la COVID-19 obliga a adaptar els processos en tots els àmbits. Des de Creu Roja es desplegarà també un ampli equip de promotors i promotores de salud per seguir treballant la importància de mantenir les normes bàsiques de prevenció d’acord amb la campanya #3M Mans netes, mascareta i distància de més de 1.5 metres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa