MónTerrassa
Neix una plataforma d’entitats defensores del Vapor Ros de Terrassa
  • CA

La Plataforma en Defensa del Vapor Ros (PDVR) és un conjunt d’associacions culturals i agents de la ciutat de Terrassa organitzades per la defensa i conservació del patrimoni històric, social i cultural del Vapor Ros i de la ciutat de Terrassa. La PDVR està formada per i compta amb el suport d’Acció Teatre, la Companyia de circ Tub d’Assaig, Corralito CCA, Damunt un Cel de Fil, Dō Atelier, Elixir, Filagarsa, Taller Tacat i la Vibria Intercultural així com per vàries personalitats del món de la cultura, l’arquitectura i les arts de Terrassa.

Aquesta plataforma busca principalment recuperar el potencial i valor històric de l’espai en qüestió omplint-lo de vida, cultura i de projectes artístics i socials. Aquesta proposta és planteja des d’un punt de vista en pro del respecte, la comunitat i d’una xarxa artística, social i cultural egarenca. Així mateix, des de l’entitat es vol poder garantir la continuïtat de l’activitat econòmica i cultural que desde fa anys fins avui dia ja funciona al Vapor Ros.

Pretenem així que aquest espai tant important i històric de Terrassa recuperi el seu valor i engegui una nova etapa d’autogestió ciutadana, esdevenint un punt de trobada i d’obertura a la ciutat; on tot hi sigui possible des de l’àmbit socio-cultural.

És per això que la PDVR es convida als veïns, i a la ciutadania en genera, a l’acte de presentació que tindrà lloc el proper dissabte 15 de desembre de 11:00h a 14h i de 16h a 21:30h a l’espai de reunió de la PDVR (Carrer del Racó 15, interior dreta). La jornada, apte per a tot tipus de públics, constarà d’una fira d’art amb artistes i col·lectius locals així com activitats, tallers i espectacles. A les 18h tindrà lloc la presentació oficial de la Plataforma en Defensa del Vapor Ros.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: @Niuet a desembre 10, 2018 | 21:30
    @Niuet desembre 10, 2018 | 21:30
    És estrany que el Gimnàs Tosca no sigui en la llista d'entitats impulsores, no?
  2. Icona del comentari de: Frank a desembre 11, 2018 | 23:58
    Frank desembre 11, 2018 | 23:58
    Es que no deu ser comunista....
  3. Icona del comentari de: Vistalegre a desembre 13, 2018 | 08:58
    Vistalegre desembre 13, 2018 | 08:58
    Més aviat n’hi ha que ja els va bé que els altres es mullin i els facin la feina...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa