La iinauguració de la 16° edició de la Qlectiva es farà el 14 de desembre a les cinc de la tarda a un nou espai de la ciutat de Terrassa, Villa del Sol (carrer de Sant Leopold, 63).

La Qlectiva és un cicle d’exposicions itinerants enfocat a la difusió i promoció de la creació contemporània jove de les artistes, col·lectius artístics i formacions musicals de Terrassa i voltants, gestionat per l’associació CorralitoCCA.

L’edició d’enguany comptarà amb la intervenció de 5 artistes provinents del món de la moda, Nagore Vitalle, Marta M. Soldevilla, Inés Vidal, Anna Solà i Tania Marcial. A més a més, trobareu una fira de moda handmade generada per diferents artistes de l’escena.

L’exposició es genera en format POP-UP per tractar el tema de l’Impacte de la indústria tèxtil-El veritable cost de la moda low cost. S’ha convidat a les artistes a reflexionar sobre la seva pràctica artística en relació amb la indústria tèxtil, el seu cost mediambiental, el paper de la dona dins d’aquesta o l’impacte social i econòmic de la indústria.

La mostra és el resultat d’un procés creatiu desenvolupat per les artistes a través del Corralito CCA, que ha donat les eines i el suport en la creació artística de tot el projecte. La inauguració estarà oberta al públic de 17 h a 22 h incloent la fira de moda.

El Corralito CCA és una associació cultural autogestionada per joves creadores de Terrassa que s’uneixen amb la voluntat d’impulsar i optimitzar l’activitat artística i cultural de la ciutat. Les seves tasques van des de la creació artística i cultural, fins a la promoció, gestió i realització d’esdeveniments i exposicions, participació en fires i projectes artístics en xarxa i mobilitat internacional.

Nou comentari