MónTerrassa
La Coral dels Amics obre una nova etapa després de 117 anys d’història
  • CA

La Coral dels Amics enceta una nova etapa. Es tracta d’un local amb molta història ja que va ser el 1903 quan l’associació polifacètica La Coral, després d’una trajectòria errant entre diferents cases de socis i locals llogats, s’estableix definitivament al carrer Pantà, al costat de l’aleshores Teatre del Retiro. Tot i que de lloguer, aquest local, conegut amb el nom dels “Campos”, ha estat fins a l’actualitat el seu espai.

Aquest dilluns, 7 de setembre, l’establiment -que en la darrera dècada ha patits alts i baixos- ha escrit un nou capítol a la seva trajectòria. Els nous gestors no són pas gent desconeguda a la ciutat, ben al contrari. I és que serà Prodis qui s’ocuparà des d’ara de tirar endavant “La Coral”.

Aquest és un dels grans projectes que l’entitat posa en marxa aquest mes, i dels quals subratllen estan “emocionats i ens engresquen moltíssim”. De moment, el local obrirà en horari de tarda, però l’objectiu és anar ampliant-ho progressivament. Fer un cafè, gaudir de la terrassa o anar a fer una partida de domino podrà ser possible gràcies a la dedicació dels nous treballadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa