MónTerrassa
Per primer cop, i per la Covid 19, no hi haurà Terrassenc de l’Any
  • CA

A causa de la situació actual generada per la Covid-19, el Centre Cultural El Social ha decidit suspendre l’acte del Terrassenc de l’Any que estava previst celebrar-se el dia 28 de novembre. Malgrat que l’entitat ha valorat diferents alternatives per a la possible realització de l’acte, finalment ha considerat que enguany és preferible no corre riscos innecessaris per a la salut de les persones.

El president de l’entitat, Ricard Figueras, ha manifestat que “ha estat una decisió difícil de prendre, però la considerem necessària com a mesura de prevenció i seguretat davant la situació sanitària que estem vivint i, a banda, no seria legítim pensar en propostes alternatives de l’acte en les quals els guardonats d’aquest any no poguessin gaudir d’una celebració amb les mateixes condicions que els guardonats d’edicions anteriors”.

Des del Centre Cultural El Social “desitgem que la situació sanitària actual millori per tal de facilitar la represa d’aquesta tipologia d’actes i es pugui reprendre la vida social de la ciutat al més aviat possible”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa