MónTerrassa
S’obre la convocatòria de 46 places a la Policia Municipal de Terrassa
  • CA

Aquest dijous, dia 28 d’abril, s’ha obert la convocatòria d’un total de 46 places per formar part de la Policia Municipal de Terrassa. Es tracta d’una de les convocatòries més grans d’oferta pública que realitza el cos municipal. Per aquest motiu, s’ha iniciat una campanya de comunicació per incentivar i atraure a totes aquelles persones que s’hagin plantejat desenvolupar la seva carrera professional a presentar-s’hi.

Des de l’Ajuntament de Terrassa expressen que amb aquesta convocatòria també es pretén donar un impuls a la feminització del cos, que actualment compta amb un 16% de dones. D’aquest manera, es busca assolir una presència equilibrada entre homes i dones. Per això, la convocatòria reserva un màxim del 40% de les places a dones, per tal d’avançar de manera efectiva i real en la construcció d’un cos més inclusiu, paritari, modern i representatiu de la societat a la qual serveix.​

Per donar a conèixer aquesta convocatòria, s’ha realitzat un vídeo animant a informar-se, protagonitzat pels mateixos agents de la Policia Municipal de Terrassa i cridant l’atenció d’aquelles persones “íntegres, empàtiques i amb coratge i valentia” que vulguin vetllar pel benestar de la ciutadania:

Fira d’Ocupació EPSI-Empresa

D’altra banda, la Policia Municipal de Terrassa va participar també aquest dijous en la Fira d’Ocupació EPSI-Empresa, organitzada per l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral, on estudiants i graduats entren en contacte amb el sector de la prevenció i la seguretat, amb l’objectiu d’afavorir la seva inserció al mercat de treball. La trobada, que ha tingut lloc a l’Hotel Exe-Campus UAB, ha consistit en un Speed Networkin per informar a cada estudiant, de forma personalitzada i en set minuts, sobre les oportunitats que els pot oferir desenvolupar la carrera professional dins de la Policia Municipal de Terrassa i el valor afegit que significa fer un servei a la ciutadania.

La Policia Municipal de Terrassa participa en la Fira d’Ocupació EPSI-Empresa | Aj. Terrassa

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a abril 30, 2022 | 13:53
    Joan abril 30, 2022 | 13:53
    Reservar un 40% a les donde hauria de ser il·legal. Tothom s'hauria de presentar anónimamente , sense saber edat, sexe, religió ni cap dada. d'aquest tipus. Les 46 persones que treguin millor nota, haurien d'entrar. Siguin homes o dones. Qualsevol altre criteri és injust i discriminatori a part de masclista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa