MónTerrassa
Convocat el concurs de cartells pel Dia Internacional de les Dones
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Polítiques de Gènere, ha convocat el Concurs de Cartells del 8 de març, amb l’objectiu de promoure la implicació ciutadana en la campanya que cada any impulsa el Consistori al voltant d’aquesta commemoració.

Aquest any, el Dia Internacional de les Dones a Terrassa vol abordar el tema de la igualtat en funció dels diferents cicles de la vida. La convocatòria s’adreça per primera vegada a tota la ciutadania de Terrassa (fins ara s’adreçava a les dones). Cada participant podrà presentar una sola obra, inèdita, en format vertical (35×70 cm) i muntada sobre cartró ploma, en qualsevol tècnica. Al cartell hi ha de figurar el lema d’enguany, “Cicles de vida: camins en igualtat?”; Dia Internacional de les Dones, 8 de març de 2018; i el logotip de l’Ajuntament. Al dors hi ha de constar un pseudònim, el títol del treball i una breu explicació del perquè del disseny i la seva relació amb el lema proposat per l’Ajuntament.

Les obres es podran lliurar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Edifici Glòries (carretera de Montcada, 596), de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h, i els dimarts de 15.30 a 18.30 h. El termini finalitzarà el 9 de febrer a les 14:30h. El cartell distingit amb el primer premi serà el que utilitzarà l’Ajuntament de Terrassa per a la campanya del 8 de març i tindrà un premi de 750 euros. Hi haurà també un segon premi de 300 i un tercer de 150 euros. Els tres treballs premiats rebran també un diploma acreditatiu. El jurat que valorarà els treballs estarà presidit per la regidora de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament de Terrassa, Gracia Garcia, i constituït per professionals de l’Ajuntament de Terrassa, artistes i representants de les entitats de dones de la ciutat. El lliurament de premis tindrà lloc dins dels actes programats en el marc del Dia Internacional de les Dones.

Consultar les bases del concurs

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa