MónTerrassa
El Consorci Sanitari de Terrassa, entre els millors hospital de l’Estat en els premis BSH

El Consorci Sanitari de Terrassa ha estat reconegut com un dels millors centres en gestió sanitària i qualitat assistencial en la segona edició dels Premis BSH – Best Spanish Hospitals.

Aquests guardons, organitzats per les empreses Higia Benchmarking i Asho, així com la Sociedad Española de Directivos de Salud (Sedisa), reconeixen les millors pràctiques dels centres sanitaris públics i privats de l’Estat analitzant més de 250 indicadors en 10 categories d’anàlisi tenint en compte la diversitat de processos clínics prevalents d’actuació en cada grup d’hospitals.

El Consorci Sanitari de Terrassa ha rebut la distinció en la categoria de Millors Hospitals de Referència en indicadors de gestió clínica global entre un total de 69 centres que han participat en l’edició de 2020.

El Consorci Sanitari de Terrassa és una organització sanitària integrada que disposa de tots els nivells d’atenció (primària, especialitzada, sociosanitària i de salut mental) i, de forma continuada i coordinada ofereix serveis de salut a una població de més de 200.000 habitants del Vallès Occidental, dels municipis de Terrassa, Matadepera, Rubí, Castellbisbal, Sabadell i Sant Quirze.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa