MónTerrassa
El Consorci Sanitari de Terrassa dóna la benvinguda als 46 nous residents
  • CA
Acte de benvinguda als nous residents al CST
Acte de benvinguda als nous residents al CST | CST

!--akiadsense-->

L’Hospital de Terrassa ha celebrat aquest divendres l’Acte de Benvinguda als nous residents del Consorci Sanitari de Terrassa (CST). Enguany s’incorporen 46 residents provinents de Catalunya, Espanya, Europa, Centre-Amèrica i Sud-Amèrica. Aquest any el CST té 19 especialitats acreditades i 4 Unitats Docents Multiprofessionals. Destaquen les noves incorporacions d’una plaça pel servei d’Al·lergologia, una plaça d’infermeria de Geriatria, una tercera plaça de Psicologia i una plaça de Medicina del Treball provinent de la Universitat Pompeu Fabra.

L’acte de Benvinguda ha estat inaugurat per part dels directius del CST i pel nou president del Consell de Govern, el senyor Jordi Labòria, nomenat el passat 22 de setembre. Atesa la situació actual, l’acte ha respectat totes les mesures d’higiene protocol·litzades per a la COVID-19 i l’assistència ha estat limitada per als nous residents i els tutors i professionals dels serveis se’ls ha emplaçat a seguir les presentacions per videoconferència.

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) és una organització sanitària integrada amb una important tradició docent on la primera acreditació data de l’any 1979 i en la que actualment s’hi estan formant professionals de la medicina, infermeria, llevadores, i psicologia clínica. També es fan pràctiques de grau de medicina, farmàcia, genètica, física, psicologia, infermeria, odontologia, fisioteràpia, logopèdia, nutrició, treball social i teràpia ocupacional. I fan pràctiques alumnes de cicles formatius de l’àmbit sanitari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa