El conseller Sàmper signa el Llibre d'Honor de Terrassa i assisteix a  la Junta Local de Seguretat

El conseller Sàmper ha estat rebut a l’entrada per l’alcalde Jordi Ballart | Cristóbal Castro

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de portaveus dels Grups Municipals, ha rebut aquest dimecres el conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Sàmper, en la seva visita institucional a Terrassa. L’acte ha tingut lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament, on el conseller signarà el Llibre d’Honor de la Ciutat de Terrassa.

Posteriorment, el conseller ha assistit a la reunió de la Junta Local de Seguretat. La Junta està formada per representants dels diferents cossos policials. A la reunió també hi era també la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares; i el regidor de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Xavier F. Rivero.

Un cop finalitzada, el conseller Miquel Sàmper ha manifestat als mitjans de comunicació la seva “emoció de poder tornar a l’Ajuntament de Terrassa”. Sobre les reivindicacions posades sobre la taula per part del govern, ha afirmat que n’era conscient i que les té ben presents. “Sabem que Terrassa està per sota de la mitjana d’agents per ràtio d’habitants. Conec la ciutat i la seva complexitat. No és una ciutat conflictiva però sí que té certes particularitats i barris en què es necessita més presència policial”, ha remarcat. Per aquest motiu, el conseller ha afirmat que “estem treballant per poder incrementar el nombre d’efectius a l’àrea de Terrassa. En les darreres dues promocions ja s’han destinat una vintena d’agents a l’ABP egarenca, i esperem poder donar bones notícies en breu d’una ampliació important que segur que repercutiran a Terrassa i a la segona corona metropolitana”.

3.800 denúncies relacionades amb la Covid-19

Per la seva banda, l’alcalde Jordi Ballart ha celebrat en primer lloc, “tenir entre nosaltres un amic, exregidor i extinent d’alcalde ara conseller d’Interior, ja que coneix perfectament l’Ajuntament, la ciutat, i les seves necessitats i dificultats. Estem contents que sigui conseller i esperem que mantingui l’empremta del caràcter de proximitat”. Dit això, Ballart no ha dubtat a subratllar una de les principals problemàtiques actuals, accentuada arran de la implantació de mesures Covid-19, com és la “deficiència de Mossos a la nostra ciutat. Ens correspon un augment de plantilla i seguirem reivindicar-la”, ha manifestat.

L’alcalde ha agraït la tasca dels cossos de seguretat en el compliment de les mesures, “des de l’inici del coronavirus, s’han imposat més de 3.800 denúncies relacionades” i ha reiterat “el compromís, complicitat i voluntat de cooperar entre les administracions. Deixem de banda partidismes, perquè tots tenim un objectiu comú: lluitar contra la pandèmia”.

El conseller Sàmper signa el Llibre d'Honor de Terrassa i assisteix a  la Junta Local de Seguretat

El conseller Sàmper signa el Llibre d’Honor de Terrassa | Cristóbal Castro

Nou comentari