MónTerrassa
El conseller Sàmper es compromet a destinar més Mossos a Terrassa
  • CA
El conseller Sàmper signa el Llibre d'Honor de Terrassa i assisteix a la Junta Local de Seguretat
El conseller Sàmper ha estat rebut a l’entrada per l’alcalde Jordi Ballart | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de portaveus dels Grups Municipals, ha rebut aquest dimecres el conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Sàmper, en la seva visita institucional a Terrassa. L’acte ha tingut lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament, on el conseller signarà el Llibre d’Honor de la Ciutat de Terrassa.

Posteriorment, el conseller ha assistit a la reunió de la Junta Local de Seguretat. La Junta està formada per representants dels diferents cossos policials. A la reunió també hi era també la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares; i el regidor de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Xavier F. Rivero.

Un cop finalitzada, el conseller Miquel Sàmper ha manifestat als mitjans de comunicació la seva “emoció de poder tornar a l’Ajuntament de Terrassa”. Sobre les reivindicacions posades sobre la taula per part del govern, ha afirmat que n’era conscient i que les té ben presents. “Sabem que Terrassa està per sota de la mitjana d’agents per ràtio d’habitants. Conec la ciutat i la seva complexitat. No és una ciutat conflictiva però sí que té certes particularitats i barris en què es necessita més presència policial”, ha remarcat. Per aquest motiu, el conseller ha afirmat que “estem treballant per poder incrementar el nombre d’efectius a l’àrea de Terrassa. En les darreres dues promocions ja s’han destinat una vintena d’agents a l’ABP egarenca, i esperem poder donar bones notícies en breu d’una ampliació important que segur que repercutiran a Terrassa i a la segona corona metropolitana”.

3.800 denúncies relacionades amb la Covid-19

Per la seva banda, l’alcalde Jordi Ballart ha celebrat en primer lloc, “tenir entre nosaltres un amic, exregidor i extinent d’alcalde ara conseller d’Interior, ja que coneix perfectament l’Ajuntament, la ciutat, i les seves necessitats i dificultats. Estem contents que sigui conseller i esperem que mantingui l’empremta del caràcter de proximitat”. Dit això, Ballart no ha dubtat a subratllar una de les principals problemàtiques actuals, accentuada arran de la implantació de mesures Covid-19, com és la “deficiència de Mossos a la nostra ciutat. Ens correspon un augment de plantilla i seguirem reivindicar-la”, ha manifestat.

L’alcalde ha agraït la tasca dels cossos de seguretat en el compliment de les mesures, “des de l’inici del coronavirus, s’han imposat més de 3.800 denúncies relacionades” i ha reiterat “el compromís, complicitat i voluntat de cooperar entre les administracions. Deixem de banda partidismes, perquè tots tenim un objectiu comú: lluitar contra la pandèmia”.

El conseller Sàmper signa el Llibre d'Honor de Terrassa i assisteix a la Junta Local de Seguretat
El conseller Sàmper signa el Llibre d’Honor de Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa