MónTerrassa
Conferència sobre educació emocional a l’escola Pia de Terrassa
  • CA
Eva Bach ofereix la primera conferència del nou cicle Converses amb...
Eva Bach ofereix la primera conferència del nou cicle Converses amb… | Escola Pia de Terrassa

!--akiadsense-->

El canvi educatiu no s’atura. Malgrat la situació de pandèmia que estem vivint, l’escola Pia de Terrassa aposta per “avançar amb pas ferm en temps de canvis” i per això s’ha decidit adaptar les conferències SUMMEM a les noves necessitats. Enguany, el cicle anomenat “Converses amb…” es realitzarà en format online. El tret de sortida serà el pròxim 14 d’octubre, a les 19h, portarà el títol de “L’educació emocional en l’àmbit familiar i escolar”, a càrrec d’Eva Bach. La conferència estarà oberta a tota la ciutadania.

Eva Bach és pedagoga, mestra, escriptora, conferenciant, formadora de formadors, orientadora familiar, professora de diversos màsters i postgraus universitaris, i mare de dos fills. Llicenciada en Ciències de l’Educació per la UB, té experiència docent i és una especialista reconeguda i investigadora de les emocions, la comunicació i les relacions humanes.

Per poder assistir-hi virtualment cal fer la inscripció mitjançant formulari (clicar aquí). Un cop inscrits, es farà arribar un formulari anònim on es podran posar els temes o qüestions que us preocupen, relacionat amb les emocions, i així poder personalitzar la conferència a les inquietuds de les famílies, docents i de totes les persones interessades.

Les dades

“Converses amb… Eva Bach”

Obert a la ciutat

Data: Dimecres 14 d’Octubre

Hora: 19h

Format: en línia “online”

Formulari per inscriure’s: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdm0I1v6kxxwLUTdVvaPS2CU-JtDbqT7BowRweIgqgVqH0EeA/viewform

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa