MónTerrassa
Conduïa a 263 km/h per la C-33 mentre es gravava en vídeo

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment el 26 d’agost un home de 50 anys, veí d’Esplugues de Llobregat i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir a una velocitat penalment punible. L’home circulava a una velocitat de 263 km/h en trams de via on la velocitat màxima era de 120 km/h i de 90 km/h en el tram del peatge amb l’agreujant que conduïa amb una sola mà i gravant-se amb vídeo.

Els investigadors del GRD van tenir coneixement d’un vídeo que es difonia per les xarxes socials i que mostrava un home conduint a una velocitat penalment punible i gravant-se tant a ell mateix com al comptaquilòmetres i a la via.

Arran de l’anàlisi de les imatges i de les gestions realitzades pels investigadors es va poder determinar amb molta dificultat el punt quilomètric, la via per on circulava, el dia i l’hora, el vehicle amb què ho feia i, finalment, la seva identitat.

El jutjat número 5 de Mollet del Vallès es farà càrrec de la instrucció d’aquest fet.

Els Mossos d’Esquadra demanen que si es té coneixement d’una infracció a través de les xarxes socials, és molt important facilitar, si es disposa, del dia, el lloc i l’hora en què es van produir els fets per poder determinar les circumstàncies i identificar a l’infractor.

A través del següent enllaç es pot realitzar una denúncia voluntària:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa