MónTerrassa
Un conductor atropella un mosso que anava amb bicicleta i fuig
  • CA

Poc abans de les 9 del matí, C.F.S, terrassenc de 49 anys i Mosso d’Esquadra, que s’adreçava amb bicicleta des del seu domicili cap al Complex Central d’Ègara on entrava de servei, va patir un accident en ser avançat per un turisme de color negre que, segons sembla, no va respectar la distància lateral de seguretat. El retrovisor dret del cotxe va col·lidir amb la part esquerra del manillar, va fer caure el ciclista a terra i va ser traslladat en ambulància a la Mútua Asepeyo (Sant Cugat del Vallès), amb pronòstic greu.

Per les circumstàncies de l’accident, molt bona visibilitat per ser un tram recte, equipació reflectant i llum posterior fixa en intermitència per part del ciclista, a més de la fugida del conductor, no es descarta una certa intencionalitat per part del conductor, no identificat, del turisme, informen fonts del cos. Els fets han passat a la baixada que hi ha després del Cementiri municipal i a sota de l’Hospital.

Diversos ciclistes que es desplacen a la feina amb aquest mitjà de transport s’han posat en contacte amb Món Terrassa i han manifestat que des que hi ha la crisi del Covid19 hi ha actituds agressives de ciutadans cap a ells. S’atribueix a què es pensen que surten a fer un vol o d’excursió. Se’ls confon per esportistes realitzant una activitat ara per ara prohibida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa