ss
s | s

!--akiadsense-->

Més de 100 persones van omplir el tradicional “Concert de Nadal Solidari” que cada any organitza el Rotary Club de Terrassa a l’església de Sant Pere i que aquest any servirà per ajudar al projecte INSIEME de la Fundació Maria Auxiliadora Aquesta iniciativa destina l’import de les entrades íntegrament a benefici d’una acció solidària de la ciutat. Insieme té com a objectiu la inserció sociolaboral de persones amb risc d’exclusió social.

S’ha convertit en un referent de les celebracions de les festes prenadalenques i compta amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere i Gràfiques Serafí i del prestigiós organista Jordi Figueras, que aquest any ha volgut compartir el seu concert d’orgue amb el Cor Vine que està composat per nois i noies joves acompanyats de Dani Garcia al piano, de Pep Coca al contrabaix, de Núria Cadevall a la flauta travessera i dirigits per en Jaume Sala.

El Cor Vine ha fet gaudir a tots els assistents amb un programa molt variat que combinava cançons molt conegudes amb nadales i adaptacions de cançons més tradicionals. Jaume Sala ha amenitzat amb comentaris cadascuna de les peces interpretades. Al final de l’actuació s’ha cantat el Venite Adoremus entre els assistents, el Cor Vine i amb la música d’orgue, que ha omplert la sala d’aplaudiments per l’emoció que ha generat entre tots els presents.

La presidenta del Rotary Club de Terrassa ha destacat el caràcter solidari de totes les accions del club vers la ciutat i ha agraït la participació de tots per haver aconseguit fer possible aquests dissetena edició del concert. Al finalitzar ha lliurat als musics uns rams de flors i als components del Cor Vine unes xocolatines com a record i agraïment. El Rotary Club de Terrassa pertany a Rotary Internacional, una organització de voluntaris que ofereix serveis humanitaris, amb l’objectiu primordial de donar servei a la seva ciutat així com a altres comunitats d’arreu del món.

Nou comentari