Concert a la Casa Vapor Gran del CEM
Concert a la Casa Vapor Gran del CEM | CEM

!--akiadsense-->

Durant els darrers dies, el CEM ha realitzat diverses activitats i audicions per a la celebració de Santa Cecília d’aquest curs 2017-2018. L’escola s’ha omplert de motius musicals fets amb fulles de tardor pintades pels alumnes i amb missatges d’emocions i valors que representa la música per a ells, i cada tarda hi ha hagut concerts al Foyer de l’edifici.

Per finalitzar les celebracions de la patrona de la música, aquest divendres 24 de novembre, tindrà lloc el ja tradicional Concert de Santa Cecília per a la Gent Gran de la ciutat, fruit de la col·laboració entre el CEM Escola de Música-Conservatori Professional i la Casa Vapor Gran de la Fundació Vallparadís, iniciada l’any 2015, i de la bona rebuda de les activitats que s’han fet fins al moment.

Aquesta cita anual, té per objectiu obrir la festa de Santa Cecília a les persones grans de tot Terrassa, com a regal i oportunitat per a acostar-se per un dia a la música i gaudir de tot el que ens aporta.

El concert tindrà lloc a les 17.30h a la Casa Vapor Gran ( C/ Puig Novell nº42), i comptarà amb l’actuació de diversos alumnes de Grau Professional del CEM, que formen el Trio de Corda Brudatte del CEM amb Enric Ribot al violí, Rubén Quiñones a la viola i Gina Grimalt al violoncel. El trio interpretarà obres de Bach, Haydn i Schubert. Entrada lliure, oberta a totes les persones majors de 55 anys.

Nou comentari