MónTerrassa
Comunicat sobre l’aturada de l’activitat al futbol base del Terrassa FC

Comunicat oficial en relació a l’aturada de l’activitat al futbol base del Terrassa FC

De conformitat amb les restriccions establertes pel Govern de la Generalitat que prohibeix la celebració d’entrenaments d’àmbit territorial i ajorna les competicions esportives previstes de fer realitzades a Catalunya fins el 13 de novembre, el Terrassa FC vol manifestar el següent:

El club congela novament (tal i com va fer al mes de març) i durant el temps que es mantingui aquesta situació tots els rebuts de les quotes que s’han de girar a les famílies amb jugadors als equips de futbol base, futbol femení i futbol sala del Terrassa FC.

Únicament en el moment que es pugui reactivar l’activitat a les categories inferiors del Terrassa FC, el club cobrarà les quotes. Aquestes seran sempre la part proporcional a partir del dia del mes que es pugui tornar a les sessions d’entrenament.

El Terrassa FC insta a tots els jugadors, entrenadors, treballadors, socis i aficionats i a les seves famílies a seguir les indicacions i recomanacions de les autoritats sanitàries per poder tornar a la normalitat el més aviat possible.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa