El comitè executiu del Pdecat de Terrassa mostra el seu total suport al president Puigdemont i els seus components anuncien la baixa com a militants del Partit Demòcrata Europeu Català. Varen dimitir ara fa deu dies dels seus càrrecs i denuncien “la inoperància de la direcció del partit”, que els ha conduit ha donar-se de baixa.

Les darreres accions empeses per la direcció del partit dirigida per David Bonvehí han provocat la decisió unànime dels integrants del comitè de deixar la militància del PDecat, mostrant alhora el total suport a tots els membres del govern a l’exili i a la presó i al president Carles Puigdemont.

La expresidenta del Pdecat a Terrassa, Montserrat Caupena, ha lamentat la manca d’interès per part de la direcció nacional alhora d’anunciar la baixa dels càrrecs del comitè local. ”A dia d’avui encara s’han de posat en contacte amb cap dels membres”. A més, ha afegit que “és intolerable que des del partit demòcrata s’hagi denunciat a Junts per Catalunya, en una nova clara mostra de manca de respecte a la militància del partit demòcrata”. En aquest aspecte Caupena, lamenta que el que havia de ser una “transició tranquil·la de la militància del PDecat cap a Junts per Catalunya s’hagi convertit en un element jurídic que no beneficia a ningú”.

Caupena anima a la militància del PDecat a donar-se de baixa de la formació i associar-se a Junts per Catalunya donant suport d’aquesta manera a les accions i posicionaments del govern a l’exili, dels presos polítics i del President Puigdemont.

Nou comentari