MónTerrassa
Comença el compte enrere per al nou carrer Sant Llorenç
  • CA

Ara sí, compte enrere perquè el nou carrer de Sant Llorenç sigui una realitat. Aquest dimarts, 2 de novembre, comencen les obres de remodelació del vial, entre els carrers de la Rasa i de Sant Isidre, a més d’una part de l’edifici existent del Vapor Ventalló. Com a conseqüència, quedarà tallat el trànsit i s’hauran de buscar vies alternatives. L’obra té una durada previst de 4 mesos, amb un pressupost d’uns 335.000 d’euros.

Des del servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa informen que durant aquest temps, els contenidors del carrer Sant Llorenç es traslladaran a la part interior del parterre existent a la plaça Vapor Ventalló. Per fer-ne la recollida, els camions d’Eco-Equip hi accediran pel carrer de Joan Baptista Galí, i a través de la pilona del carrer de Pantà.

L’obra es durà a terme en dues fases: la primera, afectarà al carrer de Sant Llorenç, des de la Rasa fins a la finalització del parterre. Amb una durada prevista d’entre 2 i 2 mesos i mig. La segona fase, correspon a la resta del vial fins al carrer de Sant Isidre, i té una durada prevista d’1,5 a 2 mesos. El projecte contempla crear un espai lliure barreres arquitectòniques, facilitant les entrades i sortides a l’antic Vapor, a més de més vegetació, es plantaran nous arbres i també es crearan unes línies de parterres amb plantes arbustives.

Els veïns afectats per la primera fase de l’obra podran accedir pel carrer de Joan Baptista Galí i, a tal efecte, s’habilitarà un accés delimitat entre la terrassa de l’establiment d’hostaleria i la sortida de vianants del pàrquing de la zona nord-est. Igualment, les càrregues i descàrregues dels comerços ubicats a l’àmbit s’efectuaran pel carrer de Joan Baptista Galí, en l’horari permès en illa de vianants. L’accés a l’aparcament rotatiu del Vapor Ventalló es farà únicament des del carrer de Pantà i quedarà anul·lat l’accés del carrer Sant Llorenç.

El nou carrer de Sant Llorenç/A.T.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa