MónTerrassa
Comença el desplegament de motos elèctriques de lloguer a Terrassa
  • CA
Presentació del projecte amb motos elèctriques a Matadepera
Presentació del projecte amb motos elèctriques a Matadepera | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

Aquest dimecres ha començat el desplegament de motos elèctriques de lloguer a Terrassa. El regidor de Medi Ambient i Urbanisme de l’Ajuntament de Terrassa, Carles Caballero, ha celebrat la consolidació del projecte impulsa per l’empresa On Reby, el qual “permetrà ampliar l’abast del mapa de contaminació”. I al mateix temps, “connectar amb les urbanitzacions” i arribar fins al poble veí de Matadepera.

L’estiu de l’any passat es va donar a conèixer la prova pilot de la companyia de mobilitat personal elèctrica i compartida, de la mà de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i de l’Ajuntament de Terrassa, on una flota de bicicletes i patinets elèctrics tenia la missió de conèixer la qualitat de l’aire de la ciutat. Amb un total de 200 patinets elèctrics i 50 bicicletes al carrer, els trajectes que realitzen els usuaris d’aquest model ajuden a configurar un mapa de qualitat de l’aire el resultat del qual podrà ser avaluat i, en conseqüència, s’obtindrà un major coneixement per a poder planificar accions i millores ambientals per part de les autoritats.

Ara, a més de les bicis i patinets, s’incorporen les motos elèctriques. Per tal d’utilitzar els vehicles, cal registrar-se a l’app, buscar el vehicle, desbloquejar-lo i, un cop finalitzat el trajecte, s’ha d’enviar una foto amb el vehicle aparcat. D’aquesta manera, es facilita que la ciutadania que no disposi de vehicle propi pugui desplaçar-se de forma còmode i sostenible a Terrassa i entre els termes municipals de Matadepera i Terrassa. El trajecte normal amb moto, té un cost de 0,25€ per minut l’ús del servei, tot i que també es preveu que hi pugui haver abonaments.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa