Funerària de Terrassa ha programat un nou cicle “El cinema i la mort” amb tres pel·lícules que es podran veure al llarg del mes d’abril al Cinema Catalunya. Les projeccions tindran lloc els dimarts 9, 16 i 23 en sessió doble, amb projeccions a les 17 i a les 19.30 h.

Com és habitual, totes les pel·lícules tracten directa o indirectament el tema de la mort. Els tres títols seleccionats enguany són els següents: Señor, dame paciencia, que obre aquesta tarda el cicle, és una comèdia dramàtica de Álvaro Díaz Lorenzo estrenada el 2017. El protagonista del film, interpretat per Jordi Sánchez, ha de reunir-se amb la seva família a desgrat seu arran la mort de la seva dona. Thi Mai, de Patricia Ferreira, és una comèdia també amb tints dramàtics protagonitzada per Carmen Machi, Adriana Ozores, Aitana Sánchez-Gijón i Dani Rovira, estrenada el 2018.

La cinta, que es podrà veure el dia 16, narra la història d’una dona que, després de perdre la seva filla en un accident, rep una carta anunciant que s’ha concedit a la filla l’adopció d’una nena vietnamita, que havia demanat abans de morir. Coco, de Lee Unkrich i Adrián Molina, un dels darrers èxits de Disney – Pixar, tancarà el cicle el dia 23.

Amb aquesta últim film, Funerària ha volgut fer una aposta innovadora, incorporant per primera vegada una pel·lícula d’animació al cicle. La producció, estrenada el 2017, és la història d’un nen mexicà que viatja a una dimensió alternativa i coneix els secrets dels seus avantpassats.

Les entrades per a totes les sessions es vendran a dos euros, i la recaptació de tot el cicle es destinarà íntegrament al Centre de Distribució Social d’Aliments El Rebost. Les entrades es poden recollir al Cinema Catalunya a partir del dimecres anterior a cada projecció, de 18 a 22 h. Funerària de Terrassa ofereix el cicle “El cinema i la mort” des de l’any 2003 amb l’objectiu d’ajudar a normalitzar l’acceptació i el tractament de la mort i apropar-nos a un tema que, culturalment, és sovint encara tabú en la societat. Trobareu més informació a http://funerariaterrassa.cat/cinema-2019/

Nou comentari