MónTerrassa
El Col·legi Sagrat Cor de Terrassa recull diners per a la Marató de TV3
  • CA
zz

!--akiadsense-->

Els alumnes de 4t de primària del Col·legi Sagrat Cor de Jesús han treballat durant el primer trimestre el projecte de “La Cooperativa” i s’han organitzat per planificar activitats que els permetessin recollir diners per a la Marató de TV3. El moment més emblemàtic va tenir lloc el 2 de desembre, quan tots van estampar la seva mà format un Arc de Sant Martí, símbol universal d’esperança en aquesta pandèmia de la Covid-19, creant així entre tots un gran mural que decorarà la pista esportiva de l’escola.

També es va dedicar una part del matí a l’elaboració de postals, cartes, contes i dibuixos per a les residències d’avis del barri expressant el suport emocional dels infants. Finalment, a la tarda es va realitzar la venda de productes de “La Cooperativa” elaborats pels propis alumnes. D’entre els productes més destacats hi ha la representació de l’obra teatral basada en el conte El paquet de l’Enric Larreula, la gravació del qual es posarà a la venda i es podrà veure al canal de Youtube del col·legi.

El total de diners recollits amb “La Cooperativa” ha estat de 250€. Aquest ja serà el tercer any que el col·legi organitza aquesta activitat que connecta amb l’esperit solidari que es transmet als alumnes del centre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa