MónTerrassa
El Col·legi de Metges reconeix l’excel·lència de Martí Tutusaus
  • CA

El doctor Josep M. Martí Tutusaus, cap del servei d’Hematologia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT), ha estat reconegut per part del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) amb un Premi al’Excel·lència Professional.

Es tracta d’un reconeixement públic que el CoMB duu a terme anualment amb la voluntat de posar en valor la tasca dels metges catalans que han destacat per la seva activitat professional.

Enguany es va celebrar sota el lema “Lluitant contra les malalties tropicals desateses mitjançant la recerca: l’exemple del pian”.

Els Premis a l’Excel·lència Professional es donen des de 2004 i s’atorguen en el àmbits de medicinahospitalària, atenció primària, salut pública i mental, atenció sociosanitària, recerca biomèdica, educaciómèdica i humanitats mèdiques.

En el cas de Martí Tutusaus va rebre el premi en la categoria demedicina hospitalària. Aquests premis es concedeixen als metges que han destacat durant l’any per la seva excel·lència, pel seurecorregut professional, honestedat, compromís, altruisme i integritat.

La cerimònia de lliurament va tenir lloc el 3 de desembre i va premiar a 51 professionals de la medicina i 4 equips assistencials en un total de 6 categories.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa