MónTerrassa
El Col·legi d’Advocats de Terrassa lliura el Premi Drets Humans

Aquest divendres, a les 19h a la Masia Freixa de Terrassa tindrà lloc el Lliurament Premi Drets Humans – Col·legi d’Advocats de Terrassa. Aquest premi creat l’any 2015 per la Junta de Govern de Col·legi d’Advocats de Terrassa (ICATER) pretén reconèixer a persones o institucions compromeses amb el foment, divulgació i defensa dels drets continguts en la Declaració Universal dels Drets Humans, aprovada per l’ONU a l’any 1948.

L’advocat premiat enguany:

  • Roc Fuentes Navarro: Premi destinat a una persona o institució de l’àmbit territorial col·legial, que s’hagi distingit per la defensa dels drets humans.

Premiada enguany la institució:

  • Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), en les persones de Francisca Garcia Merino i Rosa Aribo Sousa.

Les glosses aniran a càrrec d’Ignasi Puig Ventalló, Degà d’ICATER pel premiat Roc Fuentes Navarro; i Rafael Gázquez Sancho i Joan Tamayo Sala per la premiada Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH). En el decurs de l’acte, que serà presidit pel Degà Sr. Ignasi Puig Ventalló, s’entregarà el Diploma del Torn d’Ofici 2018 a la lletrada Margarita Ávila Mata.

També tindrà lloc la conferència “Situació actual dels Drets Humans i com combatre la seva vulneració“, a càrrec de Jordi Armadans, president de la Fundació per la Pau. Tancament musical a càrrec de l’Associació d’Amics de l’Òpera i Sarsuela de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa