El CN Terrassa femení retroba el triomf a la piscina del Boadilla

El sènior femení de waterpolo del CN Terrassa va vèncer a domicili el CDN Boadilla (9-13) en partit corresponent a la dotzena jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El conjunt de Xavi Pérez va decantar el matx al seu favor amb un parcial d’1 a 5 a la represa. El triomf manté les egarenques en el cinquè lloc de la classificació amb 21 punts, a només un del Sant Andreu, que va perdre contra l’Astrapool CN Sabadell. El tècnic local ja havia advertit a la prèvia que el desplaçament seria exigent. I ho va ser. El Boadilla va demostrar la seva condició d’equip revelació i va obligar les terrassenques a mostrar la seva millor versió.

El primer tram de partit va esdevenir molt equilibrat. Elia Montoya va inaugurar el marcador en resoldre una acció en jugadora de més al minut i mig de joc. Després que ambdós conjunts fallessin un penal, les madrilenyes van capgirar el resultat amb un parcial de 2 a 0, obra de Jiménez i González. Les locals van mantenir el marge mínim fins al final del període després Gallinato contrarestés la diana prèvia de Montoya (3-2). En el segon quart, l’estira-i-arronsa es va mantenir. Les de Mar Rodríguez, això sí, van conservar la iniciativa en el marcador. Judith Panicello va empatar a tres en culminar una acció en superioritat numèrica, però les locals van replicar amb un parcial de 2 a 0, amb Camarena i Gallinato com a protagonistes (5-3). Paula Leitón, en jugadora de més, va tornar a apropar les egarenques. La distància mínima va romandre fins al descans després que Camus anotés per part madrilenya i Bea Ortiz per part terrassenca (6-5). A la represa, el CN Terrassa va prémer l’accelerador i va canviar la dinàmica del xoc. Ortiz va empatar a sis només començar el tercer període. Gallinato, no obstant, va recuperar l’avantatge per al Boadilla.

A partir d’aquest moment, les egarenques van intensificar la defensa i van encadenar un parcial de 0 a 4 que va esdevenir cabdal. Leitón, en dues ocasions, Cristina Cantero i Ortiz en van ser les artífexs (7-10). El Boadilla, però, no va abaixar els braços en absolut i va ficar-se de ple en la lluita per la victòria amb dues dianes en els dos primers minuts de l’últim quart de la mà de Camus i Camarena. Les de Xavi Pérez van tibar d’experiència i van contenir a la perfecció l’intent de remuntada madrileny amb un parcial final de 0 a 3 gràcies a l’encert de Cantero, Leitón i Montoya.