El CN Terrassa cau en semis de la Supercopa de waterpolo

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa ha quedat eliminat de la Supercopa d’Espanya en caure contra el CN Barcelona (8-9) en la primera semifinal de la competició que s’està celebrant a les instal·lacions de Can Llong de Sabadell. Després d’un primer quart discret, el conjunt de Dídac Cobacho s’ha refet i ha entrat de ple en la lluita per la victòria, que ha acabat caient del costat cenebista, que s’ha mostrat letal des de la línia de dos metres. Els egarencs han començat prou inspirats. Als dos minuts de joc, Barroso ha estrenat el compte amb una esplèndida vaselina que ha superat Aguirre.

Tot seguit, el CN Barcelona ha empatat de la mà de Flores en superioritat numèrica. Després d’una bona aturada de Motos, el CN Terrassa ha obert una escletxa interessant de dos gols gràcies a l’encert de De Lera i de Barroso, que ha tornat a batre Aguirre amb un tir excel·lent de revers. En el tram final del període, però, el partit s’ha capgirat com un mitjó.

Els de Víctor González han exhibit el potencial dels seus dos boies i han encadenat un parcial de 0 a 4. Tahull, molt poderós en els dos metres, ha marcat el 3 a 2. Tot seguit, Flores, al contracop, ha empatat a tres des de l’extrem dret. Tahull, de nou, i Duric, ambdós des de la boia, han establert el 3 a 5. En el segon període, el CN Terrassa ha pogut contenir millor el joc interior cenebista i ha retallat distàncies a base de treball defensiu. Després que Flores anotés de penal el 3 a 6 en la primera acció del quart, els de Dídac Cobacho han reaccionat per deixar un marge mínim al descans. Pericas ha aprofitat una badada defensiva del conjunt de Víctor González per apropar els egarencs. Dos minuts després, Carrillo ha culminat des de l’extrem esquerre una acció en superioritat per situar el 5 a 6 amb què s’ha arribat a l’equador. A la represa, els egarencs han apujat una mica més llistó. Al minut de joc, Alegre, des del centre de l’atac, ha marcat l’empat a sis en un xut que ha entrat plorant després que el toqués Aguirre. El CN Terrassa s’ha col·locat de nou per davant en l’electrònic poc després a través d’un contracop que ha resolt a la perfecció Rodríguez (7-6). No obstant, en escassament un minut, Tahull i Duric han reaparegut per capgirar el resultat. Un llançament col·locat de De Lera des del lateral dret ha situat un incert empat a vuit amb el darrer quart per endavant. En l’últim període, el CN Terrassa no ha trobat el camí del gol. Delgado, a tres minuts i mig del final, ha materialitzat des dels dos metres una jugada ben treballada en home de més (8-9). Els de Dídac Cobacho han disposat de dues accions en superioritat per restablir l’equilibri, una de les quals ha acabat amb un tir de Pericas al pal. Amb vint-i-set segons per a la conclusió, el tècnic terrassenc ha demanat un temps mort per ordenar la darrera acció, però Gutiérrez, a la boia, no ha pogut controlar la passada interior de Carrillo.