MónTerrassa
Clubs i entitats de Terrassa, a les fosques pel temporal de vent
  • CA
Les instal·lacions del CN Terrassa, a les fosques per la suspensió d'activitats
Les instal·lacions del CN Terrassa, a les fosques per la suspensió d’activitats | Marta Maseras

!--akiadsense-->

El temporal Glòria no ha ocasionat danys importants, fins ara, a la nostra ciutat, però sí que ha alterat la rutina de moltes famílies, i sobretot, infants i joves. I és que seguint les ordres de Protecció Civil i Interior, les entitats esportives i clubs han optat aquest dilluns no realitzar entrenaments ni partits. També els col·legis, per indicacions de la Generalitat, han hagut d’ajornar les activitats previstes.

Com a conseqüència d’aquestes directrius, les instal·lacions del CN Terrassa, del Jàbac Terrassa, de l’Atlètic o del San Cristóbal i el San Lorenzo s’han quedat aquesta tarda a les fosques. Només els esports tancats en pavellons han mantingut la seva activitat. El fort vent també ha fet disminuir la presència aquesta tarda als parcs i places de la ciutat.

I és que a més del risc per fort vent, també hi ha activada l’alerta Neucat a la nostra comarca, amb especial afectació per aquest vespre i dimarts al matí. Amb la cota de neu que se situaria al voltant dels 200 metres al litorial i prelitoral.

Les portes del camp municipal de Poblenou, barrades
Les portes del camp on entrena el Jàbac Terrassa, barrades | Marta Maseras
La plaça de Can Roca, deserta poc abans de les set de la tarda
Parc de Can Roca, desert poc abans de les set de la tarda | Marta Maseras

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa