MónTerrassa
Tennis Taula Els Amics Terrassa ha tornat a la competició estatal
  • CA
saa

!--akiadsense-->

Després de nou mesos sense competir, el Club Tennis Taula Els Amic s Terrassa ha tornat a la competició estatal amb la participació al torneig classificatori català, que s’ha disputat a Bàscara els passats caps de setmana del 12-13 i 19-20 de desembre. El torneig classificatori es divideix en diferents categories d’edats i selecciona els millors jugadors per jugar una fase final on es troben els classificats de les diferents zones d’Espanya. El club terrassenc ha presentat un gran nombre d’esportistes, la majoria dels quals debutants en aquesta competició. Així mateix, ha obtingut un número molt alt de classificats (sis jugadors) i resultats molt destacables. Aquesta gran participació i resultats exemplifica el bon treball que s’està realitzant en el planter del club. Juntament amb els setze jugadors, s’han traslladat a Bàscara sis entrenadors de la plantilla tècnica del club, sota la direcció d’Albert Regincós i l’entrenador professional Marc Clotet. En categoria benjamina, en què participen els més petits del circuit, han jugat les germanes Anna i Mireia Pagès, Roc Gibert i Roger Quesada.

En aquesta categoria, els resultats han sigut molt notables, classificant-se tota la delegació per al torneig estatal. Gibert i Quesada han obtingut la quarta i cinquena posició respectivament, mentre que les germanes Pagès han obtingut unes també molt meritòries sisena (Anna) i setena posició (Mireia). En categoria alevina, han participat en femenina Estel Navacerrada i, en masculina, Enoc Boucherie, Roger Catalán, Albert García de Soria, Adrià Medina i Arnau Morera. Roger Catalán i Arnau Morera han aconseguit arribar al quadre final, obtenint Catalán la dotzena posició i Morera situant-se entre el tretzè i el setzè: el primer es queda a les portes de la classificació, a l’espera de baixes per poder entrar com a un dels primers reserves. La resta de jugadors, alevins de primer any i tots debutants en el circuit, van desplegar un molt bon nivell de joc. Pel que fa referència a la categoria infantil femenina, l’única representat del club Mar García de Soria s’ha classificat en una molt destacable sisena posició.

En categoria infantil masculina, Pere Pagès ha debutat en el circuit no superant la fase de grups però mostrant un prometedor rendiment. La prova juvenil femenina ha comptat amb la participació de Maria Migueles. A l’igual que la seva companya infantil, obté una molt remarcable classificació amb la sisena posició al torneig. Finalment, el club ha participat en categoria sub-23. Rafael Barrau, Gerard Màdico i el cedit enguany al CTT Sallent Carlos Rodríguez, han arribat al quadre final però la plaça classificatòria al caure davant de jugadors de molt nivell. Recentment distingit amb l’acreditació de Centre formatiu d’entrenament de la Federació Catalana de Tennis Taula, el club celebra aquesta alta participació i resultats.

A l’espera de l’evolució de la pandèmia i de les decisions de les autoritats, el club torna a una etapa limitada als entrenaments i amb la il·lusió de poder tornar més d’hora que tard a competir amb la intensitat dels darrers caps de setmana. Si la pandèmia ho permet, la fase final de l’estatal es jugarà el darrer cap de setmana de febrer a Valladolid.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa