A dia 11 d’agost, a Terrassa hi ha un total de 24 egarencs ingressats als hospitals de la ciutat. Es troben repartits entre catorze a Mútua Terrassa (dos dels quals a la UCI) i deu a l’Hospital de Terrassa (tres dels quals a la UCI). Les dades de Salut divergeixen però una mica, ja que afirmen que a data d’aquest dimarts hi ha 25 ingressats, dels quals un total de 7 es troben a la UCI. Sigui com sigui, són xifres que s’han incrementat respecte a la setmana passada.

L’Ajuntament també ha publicat aquest dimecres les darreres dades de PCR positius per ABS de la ciutat. Les gràfiques només arriben fins el passat 9 d’agost (diumenge), i encara poden ser subjectes a canvis. Des del mes d’agost, l’ABS que ha tingut la punta més elevada ha estat el CAP Sant Llàtzer (que acull residents del Centre). Va ser el passat 4 d’agost amb gairebé 25 nous casos.

L’altra ABS que veu com no paren de créixer els nous positius és al CAP Rambla, on els darrers tres dies amb dades registrades supera els 10 casos diaris. Amb una punta de 20 casos el passat 7 d’agost (primer dia de les PCR a la carpa de Cultura, barri de la seva àrea sanitària) la tendència no acaba de baixar prou. Terrassa Nord és l’altra zona on hi havia més preocupació pels rebrots que hi ha estava havent. La gràfica indica que sense tenir unes xifres elevades sí que els nous positius són constants i més elevats que a la resta d’ABS (amb una mitjana de 8 casos diaris).

Destaca, per sorprenent més que per quantitat, un pic de positius al CAP Antoni Creus de Terrassa, on el passat 7 d’agost es van registrar vuit casos positius de cop la xifra més elevada dels darrers mesos. Aquest és dels CAPs que menys pacients amb Covid ha tingut de tota la ciutat.

ABS Terrassa

Dades Covid per ABS

ABS Terrassa

Nou comentari