MónTerrassa
Cicle amb professionals mèdics per entendre i actuar davant l’esclerosi múltiple
  • CA

L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia neurodegenerativa i crònica del sistema nerviós central, sovint generadora de discapacitat. Els símptomes acostumen a presentar-se en brots, que poden deixar seqüeles i discapacitat. Des de l’AVAN i amb la col·laboració dels laboratoris Merck, organitzen un cicle divulgatiu sobre EM dirigit a totes aquelles persones afectades i el seu entorn més proper. “Volem donar més visibilitat a la malaltia, sobretot a la zona del Vallès Occidental”, i ho faran comptant amb tres dels hospitals de referència: Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, Hospital Universitari Mútua de Terrassa i Consorci Sanitari del Terrassa.

Les jornades, de caire multidisciplinar, pretenen donar veu als diferents àmbits implicats en l’EM, des del moment del seu diagnòstic, al seu abordatge terapèutic fins la vivència i integració en el dia a dia. Així, compten amb una taula rodona, amb la presència a cada jornada de diversos professionals de referència dels principals hospitals de la comarca i un pacient-familiar que pugui donar la seva perspectiva, convertint-lo en un element molt important en tot el cicle. La temàtica de les tres jornades és:

– 16DES 2020 | Coneixement i informació sobre l’EM

– MARÇ 2021 | Abordatge de la malaltia

– JUNY 2021 | Integració social, laboral i personal desprès del diagnòstic

El dimecres 16, a les 18h., es durà a terme la primera de les jornades, accessible des del següent enllaç: https://youtu.be/zZ3JHcYJZl0.

Comptarà amb la participació de:

– Dr. Javier Sotoca | Unitat d’Esclerosi Múltiple i Patologia Neuromuscular / Servei de Neurologia H. U. Mútua de Terrassa

– Belén López García | Farmacèutica adjunta / Servei de Farmàcia Parc Taulí Hospital Universitari

– Luisa Montes Muñoz | Persona amb Esclerosi Múltiple / Cocreadora de MALKRONIK un projecte per ajudar a persones amb malalties cròniques a través de l’art

– Moderació Taula: Anna Morera Bayó / Neuropsicòloga i Directora Assistencial de l’Avan

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa