MónTerrassa
“Christmas Forest”, la postal guanyadora de MútuaTerrassa
  • CA

“Christmas Forest” ha estat escollida com a postal guanyadora del concurs tradicional de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Un any més, i ja s’arriba a la vintena edició, des de l’àmbit de servei Sociosanitari de MútuaTerrassa es dona reconeixement a l’enginy i creativitat dels usuaris dels diferents centres de dia i residències geriàtriques, també els centres de salut mental i de diversitat intel·lectual, totes elles gestionades per la Fundació Vallparadís. Enguany, s’ha celebrat la iniciativa creada pels residents del Centre de Dia Les Arenes, ubicada al carrer del Matagalls, 1.

Aquest 2022, un total de 21 centres s’han sumat al concurs. Com a conseqüència de la situació d’excepcionalitat derivada de la pandèmia i tal i com ja es va fer l’any passat, els professionals i els residents han conegut el veredicte del jurat de forma telemàtica. En aquest sentit, Ramon Ramells, gerent de l’àmbit de servei Sociosanitari, ha estat l’encarregat de desvetllar-lo.

Felicitació institucional de MútuaTerrassa

Malgrat que enguany s’ha tornat a fer l’elecció dels premis de manera telemàtica, això no ha impedit que els participants poguessin recitar el vers, cantar una nadala o desitjar les bones festes a la resta de residents. Fins i tot, alguns d’ells també han optat per disfressar-se amb motius nadalencs o inclús s’han animat a delitar als companys dels altres centres amb breus coreografies.

Més enllà d’esdevenir la nadala premiada, aquesta postal es convertirà en la felicitació institucional que MútuaTerrassa emprarà aquest any per desitjar Bon Nadal i Feliç 2023. Així doncs, a partir d’aquest mateix divendres, dia 16 de desembre, a la tarda, ja romandrà penjada a la façana de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa durant totes les festes nadalenques.

L’any passat, per la dinovena edició, la postal guanyadora va ser la proposada per la Residència i Centre de Dia La Pineda que portava el títol “Límbic”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa