MónTerrassa
Almudena Cid sorprèn en compartir crítiques i insults a Christian Gálvez
  • CA

Almudena Cid i Christian Gálvez són protagonistes de la premsa del cor des que confirmessin la seva inesperada separació. Formaven un matrimoni estable i molt romàntic, per la qual cosa ha sobtat tant que hagin trencat i, sobretot, que ho hagin fet de tan males maneres. L’icònic presentador de Pasapalabra ha trigat pocs dies en anunciar que té nova parella, la periodista d’El Programa de Ana Rosa Patricia Pardo. Mentre els mitjans asseguraven que la seva ex ho està passant molt malament per la ruptura, ell feia una declaració d’amor a la seva nova xicota sense precedents a la ràdio.

Això sembla que ha enfurismat a la gimnasta rítmica, que ha sorprès els fans en titllar aquest comportament de “cruel”. No ho ha dit ella davant dels micròfons, sinó que ha fet servir el seu perfil de Twitter per posar like al comentari d’un home que la defensava: “Que Christian Gálvez faci aquesta declaració d’amor a Patricia Pardo amb la seva ruptura tan recent i tot sabent que Almudena Cid no ho està passant bé em sembla fins i tot cruel, la veritat”.

Almudena Cid ha compartit aquesta opinió, el que demostra que li sembla cruel el que ha fet l’ex | Twitter

No contenta amb això, també ha donat m’agrada a comentaris d’altres usuaris que podrien descriure el que sent ella en aquests moments. Mentre opta per no respondre les preguntes dels reporters, es decanta per compartir missatges que revelen què pensa. Entre ells, missatges com: “Després que va ser una sorpresa per a l’Almudena, quan dies abans li regalava flors amb declaració d’amor inclosa, va ser com un atac cap a ella i sense cap respecte. Va ser un “Vinga, allà et quedes perquè tinc a una altra i a tu et vaig enganyar amb el ram de flors. Ximple, que t’ho has cregut tot”” o d’altres que desitgen que es pronunciï clarament: “Els temps són encara més curts del que es veu a televisió i es llegeix a la premsa. Espero que Almudena parli algun dia”.

D’altres opten per atacar el Christian, el que ella també comparteix: “Et mereixes tot el millor i no un vende motos com el que tenies al teu costat. El temps tot ho cura. Força” o “Les coses no semblen, les coses són. El principal problema és que aquell que creu que els seus actes són homogenis, són en realitat tot el contrari… menyspreables i heterogenis”.

Almudena Cid es pronuncia sobre la nova relació de Christian Gálvez | Twitter

Almudena Cid no podria haver-se expressat amb més claredat, el que té mèrit tenint en compte que res no ha sortit de la seva boca directament. Ara bé, que comparteixi aquestes opinions demostren que està furiosa amb el seu exmarit, a qui no perdonaria la manera en la que està gestionant la ruptura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa