MónTerrassa
CGT denuncia el malbaratament d’aigua en la neteja de contenidors

El sindicat CGT ha denunciat el malbaratament d’aigua en la neteja de contenidors a Terrassa. El delgat sindical de prevenció, Francesc Josep, ha fet arribar un escrit a la direcció de l’empresa municipal Eco-Equip en què lamenta que “no entenem perquè el camió que renta contenidors de càrrega del darrere, segueix sortint per la nostra ciutat a desaprofitar i malbaratar aigua si els contenidors queden iguals de bruts al seu interior. Terrassa està al marge de la sequera i de la manca d’aigua al nostre país?”.

En aquest sentit, el sindicat recorda que “en el camió llogat s’ha instal·lat per fi un dipòsit de sabó, després de molts mesos i de diversos escrits/comunicats realitzats per mi mateix. Gràcies, però a l’hora de fer el netejat, els contenidors no són correctament desinfectats amb el sabó perquè el sistema no funciona”. Exposa que la setmana passada “a mitja tarda aquest camió que neteja els contenidors va haver de tornar al taller perquè va deixar de funcionar. D’aquesta manera, a la jornada laboral només va poder netejar tres quartes parts del barri de Can Parellada i una quarta part del barri de les Fonts de Terrassa. Quan penseu el responsable de ECO EQUIP SAM netejar el que es va quedar pendent de netejar?”.

Treballadors sols manipulant grans contenidors

No és l’única queixa que des de la CGT han transmès a la direcció. També denuncien el perill laboral que estan corrent diversos treballadors perquè “s’estan enviant treballadors sols a manipular contenidors de 1000/1100. “I no un ni dos, molts més, deixant aquestes persones els vehicles en marxa i en algunes ocasions en forts pendents, exemple? En el barri de Can Palet de Vista Alegre, entre d’altres. Les persones han de deixar els vehicles en marxa perquè la maquinària pugui funcionar/treballar”, diuen. I això és córrer un risc innecessari, al seu parer, tot recordant que recentment “un treballador va ser atropellat per un cotxe a l’hora de manipular un contenidor de 1000/1100 per haver baixat de la cabina del camió per ajudar el seu company”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa