La nova edició d’OT no ha entusiasmat a l’audiència, que ha preferit més discussions de ‘GH VIP’ que conèixer els concursants de la nova edició del concurs musical de TVE. Molts han destacat que el nivell és molt més alt i que el jurat ha guanyat molt en ser renovat, però caldrà explotar més els concursants per convèncer més gent d’enganxar-s’hi.

A Twitter el programa va convertir-se en tendència ràpidament, per això, amb molta gent opinant sobre les actuacions. Un dels temes més comentats va ser la nova plantilla de professors, especialment en conèixer el nou professor de fitness.

Es tracta de Cesc Escolà, un català de 27 anys que ha captivat. Les seves fotografies han revolucionat la xarxa, ja que molts opinen que el seu físic “és immillorable”. Serà el professor d’educació física dels concursants i també tindrà l’objectiu de conscienciar-los de la importància de tenir una bona dieta.

El seu Instagram demostra que l’esport és la seva vida. Graduat en ciències de l’activitat física i l’esport amb un màster de professor, fa sis anys que és entrenador de fitness i professor a l’escola Sant Ignasi dels Jesuïtes de Sarrià.

Nou comentari