MónTerrassa
Un centenar de cadires buides, en l’acte institucional i simbòlic del 8M
  • CA

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat de la regidora de Polítiques de Gènere, Núria Marín; i de portaveus dels Grups Municipals; assistirà a la lectura del Manifest Institucional del Dia Internacional de les Dones a càrrec de 2 membres de les entitats de la Comissió 8 de març.

L’acte tindrà lloc al Raval de Montserrat, a les 12h, on hi haurà instal·lades un centenar de cadires buides simbolitzant les dones que formen part de la Comissió 8 de març i de la ciutadania que habitualment es concentren i que enguany, per motiu de la pandèmia, no ho podran fer. Cada cadira estarà identificada amb el nom d’una dona o entitat. Les cadires estaran instal·lades, com a acte simbòlic, fins a les 14 h.

A les 17 h la façana de l’Ajuntament de Terrassa i el Monument a la Dona Treballadora s’il·luminaran de color lila per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

A causa de les restriccions derivades de la pandèmia de la Covid-19, per garantir la seguretat sanitària, no s‘ha convocat a la ciutadania de manera presencial a aquest acte. Es podrà seguir la transmissió en directe pel canal Youtube de l’Ajuntament de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa